DEN ELT 17, EWIJK

Even voorstellen

DANSSCHOOL TDD BEUNINGEN

Anne
Docent & Oprichter

The Dance Department is opgericht in 2008 door Anne. Als kind begon het ook met danslessen bij de lokale dansschool. Na haar eerste dansles volgde 20 jaar vol dans. Met onder andere het wedstrijdteam To Bounce heeft ze prachtige prestaties mogen behalen voor Nederland op EK’s & WK’s. Een gave ervaring.

Tijdens haar sportopleiding en in de jaren dat ze in de sport heeft gewerkt heeft zij ervaring opgedaan met het geven van geweldig leuke lessen. Anne heeft doorgestudeerd tot psychologe aan de Radboud Universiteit. Naast haar lessen bij TDD is zij werkzaam als psychologe.

Al 12 jaar geeft ze Streetdance & Hiphop lessen in Beuningen om zo de jeugd hier op leuke & veilige wijze  kennis te laten maken met dans. In haar lessen staan grooven, passie en plezier maken centraal.

Tamara
Administratief

Sinds een paar jaar hebben we steun bij onze administratie.

Met haar jaren lange ervaring op zowel administratief als technisch vlak binnen de telecom wereld en haar liefde voor muziek is Tamara het rustige steunpunt voor je vragen in alle dansmoves.

Met onze gezelligheid en door het plezier te zien wat dansers bij ons ervaren hebben we haar zo gek gekregen om deel uit te maken van Team TDD.

Je kunt Tamara tegen komen wanneer je met ons mailt, bij een van onze lessen of bij onze evenementen.

Sophie
Vrijwilliger

Het is al weer 10 jaar geleden dat Sophie bij TDD de dansvloer op stapte.

Door haar liefde voor dans is Sophie al jaren blijven dansen bij TDD naast haar opleiding en werk.

Sophie danst bij ons sinds zij op de middelbare school zat en werkt bij een hoge school. En komt na haar werk nog steeds bij ons zo nu en dan een dansje wagen op de dansvloer.

Als vrijwilliger is zij een geweldige team player en steun bij onze shows en evenementen. Sophie is in volle actie te bewonderen tijdens onze shows & evenementen. Vaak met camera in de aanslag om de gekkigheid vast te leggen!

 

Flashback Anne

Nederlands kampioen IDO – 2009
6e plaats – Europees IDO Kampioenschap 2009
IDO Ranking Kampioen – 2009/10
Nederlands Kampioen IDO- 2010
3e plaats – Europees IDO Kampioenschap 2010
9e plaats – Wereld IDO Kampioenschap 2010
Ranking Kampioen IDO –  2010/11
2e plaats – Nederlands Kampioenschap IDO 2011
7e plaats – Europees IDO Kampioenschap 2011