Even voorstellen

Anne Anema

Coach & oprichter

 The Dance Department is opgericht in 2008 door Anne Anema. Na de eerste dansles volgde 16 jaar vol dans. Met onder andere het wedstrijdteam To Bounce heeft ze prachtige prestaties mogen behalen voor Nederland. Tijdens haar sportopleiding en in de jaren dat ze in de sport heeft gewerkt heeft zij ervaring opgedaan met het geven van geweldig leuke lessen. Anne heeft doorgestudeerd tot psychologe aan de Radboud Universiteit. Naast haar lessen bij TDD is zij werkzaam als psychologe. Al 10 jaar geeft ze Streetdance & Hiphop lessen in Beuningen om zo de jeugd hier op leuke & veilige wijze  kennis te laten maken met dans. In haar lessen staan grooven, passie en plezier maken centraal.

Prestaties

Nederlands kampioen IDO – 2009
6e plaats – Europees IDO Kampioenschap 2009
IDO Ranking Kampioen – 2009/10
Nederlands Kampioen IDO- 2010
3e plaats – Europees IDO Kampioenschap 2010
9e plaats – Wereld IDO Kampioenschap 2010
Ranking Kampioen IDO –  2010/11
2e plaats – Nederlands Kampioenschap IDO 2011
7e plaats – Europees IDO Kampioenschap 2011


Kim 

Team TDD | Vrijwilliger

Vanaf dit seizoen zal Kim starten met assisteren tijdens de danslessen  van TDD. Na jaren van dansen bij TDD, ondersteunen bij onze theatershows en lesgeven bij haar turnvereniging is ze enthousiast geworden over het coachen en helpen leerlingen zich verder uit te dagen. Het lesgeven op de turnvloer bevalt haar zo goed dat ze zich graag verder wil ontwikkelen. Naast dat bewegen en anderen coachen een passie van haar is volgt ze op het moment ook nog een studie HBO Verpleegkunde en werkt ze met ouderen met dementie.
 
 

Monique 

Team TDD | Vrijwilliger

Tijdens de afgelopen seizoenen hebben onze dansers Monique al meerdere keren gezien als assistent coach tijdens de dansles. Monique danst bij TDD sinds de allereerste dagen, het dansvirus heeft zich gauw verspreid.  Al snel mixte zij haar eigen muziek in elkaar om zo, ook buiten de dansles, choreo’s in elkaar te zetten. Tijdens onze show’s is zij al jaren een enthousiast lid van onze TDD crew van vrijwilligers. Ze heeft ervaring op mogen tijdens haar werkzaamheden als sportcoach en wil nu graag groeien als danscoach. Naast haar passie voor dans volgt zij een opleiding tot tandartsassistente.


Sophie 

Team TDD | Vrijwilliger


Door haar liefde voor dans is Sophie al jaren blijven dansen bij TDD naast haar opleiding en werk. Sophie werkt bij een accountant kantoor en komt na haar werk nog steeds bij ons zo nu en dan een dansje wagen op de dansvloer. Als vrijwilliger is zij een belangrijke speler en steun bij onze shows en evenementen.


 

Angelica 

Team TDD | Vrijwilliger