DEN ELT 17, EWIJK

Onze lessen

DANSSCHOOL TDD BEUNINGEN

Waar belang aan wordt gehecht bij Dansschool TDD is eenheid, respect, jezelf kunnen zijn en samen plezier maken! We hechten veel belang aan het creëren van een pedagogisch veilig leerklimaat. Al vanaf 4 jaar kun je bij ons terecht voor de leukste danslessen. Iedereen die van dansen houd kan zijn plekje komen vinden in een van onze lessen.

Dansschool TDD

Kids Dance

Voor dansliefhebbers vanaf 4 jaar hebben we onze Kids Dance groep. In deze groep leren zij bewegen op de leukste liedjes van onder andere K3 en Frozen. Onze leerlingen leren basis dans bewegingen gecombineerd met nieuwe en hippe moves. De muzikaliteit en eigen creativiteit wordt gestimuleerd door leerlingen te betrekken bij het maken van de thema’s en de dansen. Plezier en liefde voor dans ontwikkelen staat centraal in de Kids Dance lessen.

Dansen is niet alleen leuk maar ondersteunt ook de ontwikkeling van de motoriek, het geheugen en het ruimtelijk inzicht. Daarnaast is dansen een sport die we beoefenen in een groep waardoor ook de sociale vaardigheden versterkt worden. Dansen is dus heel gezond en draagt bij aan de ontwikkeling.

Kom je ook een keertje bij ons in de danszaal kijken?

Hip Hop

In de Hip Hop danslessen maken de leerlingen kennis met de grondslag van Hip Hop. Zij leren zowel de basis moves als de nieuwe trends van Hip Hop kennen. In de lessen staat ontwikkeling van de muzikaliteit, zelf verzekerdheid en natuurlijk het hebben van plezier centraal.

Naast het leren van de choreografie wordt eigen creativiteit en inbreng van de leerlingen gestimuleerd. Leerlingen worden betrokken bij het proces van het creëren van de dansen. Tijdens de eindshows is er voor leerlingen ook de mogelijkheid om de door hen zelf gecreëerde choreografieën te vertonen voor het publiek, zo willen wij onze leerlingen stimuleren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Selectie 14+

Voor gevorderde en gemotiveerde dansers die meer uitdaging en meer optredens, shows & wedstrijden dansen met je team, duo of solo ben je aan het juiste adres bij het TDD Selectieteam. Hier worden muzikaliteit, dynamiek, techniek en creativiteit van onze dansers uitgedaagd. Teamwork staat centraal & elkaar samen op positieve wijze blijven uitdagen.

De selectie trainingen zijn besloten trainingen maar je kunt deel van het team worden via een auditieles. Je kunt een auditie aanvraag bij het selectie team mailen naar TDD wanneer je in de gevorderden groep danst. Dans je eenmaal in het selectie team dan dans je mee tot het einde van het wedstrijd seizoen (eind schooljaar).

De lessen worden verzorgd door Anne, voormalig & meervoudig Nederlands Kampioen en behaalde finale plaatsen op Europese en Wereldkampioenschappen Hip Hop met het team To Bounce.

We trakteren familie en vrienden elk jaar op een gezellig optreden waarin alle dansers van TDD mogen laten zien wat zij hebben geleerd.

Vind je het toch nog wat spannend en wil je graag eerst een les komen proberen?
Geen probleem.
Graag nodigen we jou uit voor een gratis proefles.

Klik op de button om je aan te melden voor jouw proefles!