Onze lessen

The Dance Department  Hip Hop Dansschool Beuningen

Normen en waarden waar belang aan wordt gehecht bij Dansschool The Dance Department Beuningen zijn eenheid, respect, jezelf kunnen zijn en samen plezier maken! We hechten veel belang aan het creëren van een pedagogisch veilig leerklimaat. Er is voor ieder wat wils bij ons in de dansstudio. Al vanaf 4 jaar kun je bij ons terecht voor de leukste danslessen van Beuningen en omgeving. Iedereen die van dansen houd kan zijn plekje komen vinden in een van onze lessen.

 


Enthousiast geworden? 
Kom en dans een proefles GRATIS mee!


 

Hip Hop

De lessen worden verzorgd door Anne, voormalig & meervoudig Nederlands Kampioen en behaalde finale plaatsen op Europese en Wereldkampioenschappen Hip Hop met het team To Bounce. In de Hip Hop danslessen maken de leerlingen kennis met de grondslag van Hip Hop. Zij leren zowel de basis moves als de nieuwe trends van Hip Hop kennen. In de lessen staat ontwikkeling van de muzikaliteit, zelf verzekerdheid en natuurlijk het hebben van plezier centraal.

Naast het leren van de choreografie wordt eigen creativiteit en inbreng van de leerlingen gestimuleerd. Leerlingen worden betrokken bij het proces van het creëren van de dansen. Tijdens de eindshows is er voor leerlingen ook de mogelijkheid om de door hen zelf gecreëerde choreografieën te vertonen voor het publiek, zo willen wij onze leerlingen stimuleren om zelf creatief aan de slag te gaan.

  

Kids Dance

Voor dansliefhebbers vanaf 4 jaar hebben we onze Kids Dance groep. In deze groep leren zij bewegen op de leukste liedjes van onder andere K3 en Frozen. Onze leerlingen leren basis dans bewegingen gecombineerd met nieuwe en hippe moves. De muzikaliteit en eigen creativiteit wordt gestimuleerd door leerlingen te betrekken bij het maken van de thema’s en de dansen. Plezier en liefde voor dans ontwikkelen staat centraal in de Kids Dance lessen.

Dansen is niet alleen leuk maar ondersteunt ook de ontwikkeling van de motoriek, het geheugen en het ruimtelijk inzicht. Daarnaast is dansen een sport die we beoefenen in een groep waardoor ook de sociale vaardigheden versterkt worden. Dansen is dus heel gezond en draagt bij aan de ontwikkeling.

Kom je ook een keertje bij ons in de danszaal kijken?

 


EXTRA: We sluiten elk seizoen af met een gezellige show waarin alle dansers van TDD mogen laten zien wat zij dat seizoen hebben geleerd.

Volg een gratis eerste proefles om te kijken bij welk level jij het beste past en waar je het meeste plezier hebt.


 

Hier vinden dansers van verschillende leeftijden elkaar op de dansvloer verbonden door hun passie.

Direct naar ons rooster!